Smart med en obemannad matbutik

En obemannad matbutik är som det låter, en matbutik utan personal. När det gäller obemannade matbutiker så kan du få hjälp med att starta en, via HonestBox. De har en hel del smart teknik du kan ha nytta av. Det som de kan göra är:

  • Identifiera vilka som är dina kunder
  • Styra låset i dörren så att de som är välkomna kan komma in och ut
  • Självscanning eller scan & go
  • Betalningslösningar som kort och swish

Det du får stå för, det är lokalen samt produkterna du ska sälja. Sedan kan HonestBox lösa det tekniska.

Vill du starta en matbutik som är obemannad?

Oavsett om du vill ha en obemannad matbutik, eller en annan sorts butik utan personal, så är det ett måste att ha bra teknik. Eftersom det inte finns personal på plats så måste det finnas sätt för kunderna att komma in och att betala. Det som HonestBox kan lösa är bland annat en smart teknik för att dörren ska öppnas och stängas för de som är kunder till dig. De kan även lösa betalningslösningar så att kunderna kan betala för de varor de tar.

Smart teknik för obemannade butiker

Hos HonestBox kan du bland annat hitta smart passagesystem, som låter kunder komma med till exempelvis BankID. De har även kassasystem så att kunder kan betala med kort, swish, Apple pay och så vidare. Är du intresserad av att läsa mer om deras smarta teknik, besök då deras hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så att de kan berätta mer om sina produkter.